Detta inlägg presenteras av Bilderberggruppen och Big Pharma

12:14 fredag 12 augusti 2011

Det här med konspirationer, hur sannolikt är det att Illuminati, Bilderberggruppen, de där utomjordiska ödlevarelserna eller vilka det nu är som sägas styra världen, bara skulle låta den så kallade “sanningsrörelsen” vara? Om det ligger det någonting i vad de i sin paranoida världsuppfattning tror, då skulle väl “sanningssägarna” snabbare än en det tar att lägga ut en chemtrail blivit inplockade och satta på nått hemligt sinnessjukhus någonstans? Som jag ser det så kan det därför bara finnas två förklaringar; antingen styrs inte världen av några hemliga konspirationer, eller så är det de som kontrollerar även “sanningsrörelsen”. Nu är det upp till dig att avgöra vilken variant du finner för troligast. Men kom ihåg: hur du än vrider och vänder på det, lita inte på allt du läser på vaken.se.

Lika ologiskt är konspirationsfantasin om Big Pharma. Ja, jo, det förekommer många tvivelaktigheter där. Ja, jo, man kan ifrågasätta fördelningen mellan forskning och marknadsföring. Ja, jo, man kan ifrågasätta att det läggs mer pengar på att bota skalliga vita män än undernärda svarta barn. Men kom igen, om Big Pharma skrupellöst bara skulle vara ute efter att tjäna pengar, varför lägger de alla de millioner i både pengar och mantimmar de gör på att ta fram nya preparat? Varför inte istället repa lite örter och blanda ihop till en välgörande salva, ta en minimal mängd av någonting och spä ut det några milliarder gånger och droppa på sockerpiller eller utbilda en hoper healare som med ett leende och lite handpåläggning skulle bota patienterna? Antagligen skulle de med ett minimum av satsat kapital kunna maximera vinsten miljonfalt. Ja, lite som KAM-industrin gör nu, faktiskt.

Jag ber mina sponsorer inom Bilderberggruppen och Big Pharma att lägga den överenskomna summan i ett kuvert i papperskorgen invid tredje pelaren på perrong fyra på centralen. Tack för ett gott samarbete.

3 kommentarer till “Detta inlägg presenteras av Bilderberggruppen och Big Pharma”

 1. Spott on with this write-up, I honestly believe this web
  site needs a lot more attention. I’ll probably be back again to read more, thanks
  for the information!


 2. Greetings! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and
  say I truly enjoy reading through your articles.

  Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects?
  Thank you!


Trackbacks

 1. Tankestörningar » Blog Archive » Detta inlägg presenteras av B…

Skriv en kommentar

*